Societat 26/12/2011

La redistribució de les grues de la Sagrada Família alterarà el trànsit al voltant del temple a partir de dimarts

Les afectacions es produiran als carrers Mallorca i Provença i s'allargaran, en diverses fases, fins al 22 de gener

Ara
2 min

BarcelonaAquest dimarts es redistribueixen les grues instal·lades al temple de la Sagrada Família, la qual cosa comportarà afectacions al trànsit dels carrers Mallorca i Provença. L'operació servirà per desmuntar definitivament dues de les grues existents, escurçar l'altura d'una tercera grua i canviar d'ubicació la quarta. Finalment, es col·locarà una nova grua de 180 metres.

Les restriccions al trànsit es faran en dues fases. La primera, entre el 27 de desembre i el 8 de gener, es divideix en dos trams. Fins al dia 2, el carrer Mallorca, en el tram comprès entre Marina i Sardenya, quedarà amb dos carrils de circulació, un d’ells de més amplada pel pas de bus; la resta del vial del carrer Mallorca serà ocupat pels tràilers que hauran de retirar les peces de les grues que es desmuntaran. També s’ocuparà la vorera del costat muntanya. Els vianants es desviaran per la vorera del costat mar. A partir del dia 3 i fins al 8 de gener, es mantindrà l’ocupació de la vorera de muntanya i de la calçada del carrer Mallorca, entre els carrers Marina i Sardenya, i es mantindrà un únic carril de circulació exclusiu per a autobusos i veïns. El pas pel carrer Mallorca es restringirà a l’altura del carrer Padilla. Durant tot aquest període, els vianants es desviaran per la vorera del costat mar de Mallorca. Per tal d’implantar una grua mòbil, serà necessari retirar dos arbres a la vorera costat muntanya del carrer de Mallorca, així com desmuntar un bàcul d’enllumenat. També es traslladarà una parada d’autobús de TMB del tram entre Marina i Sardenya al tram entre Lepant i Marina. El dia 3, a més, s’ocuparà un carril de circulació del carrer Sardenya, entre Mallorca i Provença, durant unes quantes hores.

En la segona fase d'afectacions, del 8 al 22 de gener, es tallarà de trànsit de vehicles el carrer de Provença, entre els carrers Marina i Sardenya,però es permetrà l’accés a veïns i guals. També s’ocuparà la vorera del costat mar, el carril bici i el carril d’aparcament. El desviament del trànsit per a vehicles privats es farà pels carrers Padilla-Còrsega-Sardenya-Provença. En el cas del Bus Turístic, serà per Rosselló-Sardenya, en lloc de Rosselló-Lepant-Provença. Els vianants passaran per la vorera del costat muntanya del carrer Provença.

stats