SOCIETAT
Societat 16/08/2011

El regidor de Turisme de Lloret: “El model no és sostenible, s'ha de redimensionar l'oci nocturn”

Jordi Orobitg diu que l'Ajuntament no hi està en contra però creu que “l'oci nocturn no pot ser una oferta en si mateix” i carrega contra les ofertes que “apliquen una política de terra cremada buscant només el benefici econòmic”

Redacció
1 min

BarcelonaEl regidor de Turisme i tercer tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Lloret de Mar, Jordi Orobitg, ha reconegut que el model turístic que ha promogut el municipi en els últims anys “no és sostenible”. “S'ha de dimensionar l'oci nocturn”, ha dit Orobitg en una entrevista a Catalunya Ràdio, on ha dit que no està en contra d'una oferta nocturna però ha atacat les promocions que anuncien, per exemple, consum d'alcohol ininterromput i “apliquen una política de terra cremada buscant només el benefici econòmic”. “L'oci nocturn no pot ser una oferta en si mateix”, ha explicat el regidor, que ha admès que “probablement alguna discoteca hauria de tancar”.

Per donar resposta als aldarulls que s'han viscut als carrers del municipi en l'última setmana, uns esdeveniments que Orobitg ha qualificat de “lamentables”, el regidor ha reconegut que estan “mancats de recursos per regular algunes pràctiques”. “El problema és que conflueixen diverses administracions”, ha explicat, i ha posat èmfasi en la importància de les inspeccions per atacar el model. Orobitg també ha dit que estan “contents i satisfets” de la resposta de la Generalitat als incidents i del dispositiu policial que s'ha desplegat a la vila.

stats