Societat 02/08/2012

El rei torna a ensopegar i cau de bocaterrosa

Joan Carles de Borbó ha caigut a terra quan entrava a visitar l'estat major de la defensa

Ara
1 min
El rei Joan Carles ensopega a l'entrada de l'Estat Major de la Defensa / EFE

BarcelonaEl rei d'Espanya, Joan Carles de Borbó, ha caigut a terra quan entrava a visitar l'estat major de la defensa, al carrer Vitruvio, a Madrid. El monarca no ha pogut parar gaire el cop, i hi ha imatges que el mostren a terra amb els braços a l'altura de la cintura i sense protegir-se la cara.

Segons explica l'agència EFE, però, posteriorment ha continuat amb normalitat els actes que estaven programats. Després de passar revista i saludar la cúpula militar, el rei Joan Carles ha accedit a l'interior del recinte, ha ensopegat i ha caigut a terra. Tot i això, l'agència explica que s'ha aixecat immediatament.

Com a conseqüència de la caiguda, el monarca pateix algunes contusions al nas i a la barbeta. Ara bé, les lesions no li han impedit presidir la reunió de la cúpula militar, encapçalada pel cap de l'estat major de la defensa, l'almirall Fernando García Sánchez.

A l'acte han acudit també el ministre de Defensa, Pedro Morenés, i els nous caps dels tres exèrcits: el general Jaime Rodríguez Buj (terra), l'almirall Jaime Muñoz-Delgado (armada) i el general Francisco Javier García Arnáiz (aire).

stats