SOCIETAT
Societat 27/10/2011

Restablerta la circulació de trens entre Canet i Calella

Els treballs d'encarrilament i reparació dels danys a la infraestructura s'han fet durant tota la nit

Acn
1 min

Sant Pol de MarEl servei dels trens de Rodalies de la línia R1 (Molins de Rei - Maçanet per Mataró) s'ha reprès a les 5.10 h, segons informa Renfe, un cop s'ha recuperat la circulació al tram Canet - Calella.

Aquest dimecres a la tarda cinc vagons d'un tren han descarrilat, i el servei havia estat interromput des d'aleshores. Els treballs d'encarrilament del tren i reparació dels danys a la infraestructura s'han desenvolupat durant tota la nit sense interferir en el servei ferroviari. Per realitzar aquestes tasques Renfe i Adif han desplaçat personal i maquinària tècnica. Tot i el restabliment del servei, però, encara hi ha restriccions, i no hi ha previsió de solució definitiva.

L'estació de Sant Pol només disposa d'una via operativa per la qual cosa no hi pot haver creuament de trens en aquest punt. Per aquest motiu la relació de trens l'Hospitalet - Calella comença i acaba servei a Arenys de Mar. Així doncs, funcionarà tota la R1 excepte el tram Calella - Arenys, que redueix la seva oferta en hora punta.

Cal recordar que a les 16.27 h d'aquest dimecres, el tren Calella (16.18 h) - l'Hospitalet (17.37 h) va patir un descarrilament a l'estació de Sant Pol de Mar. Els 50 viatgers que es desplaçaven en aquest tren es van encaminar a l'estació de Sant Pol i van resultar il·lesos.

Per tal de facilitar la mobilitat dels viatgers, es va establir un servei alternatiu per carretera entre Arenys i Pineda per als serveis de la línia R1 de Rodalies (Molins - Maçanet per Mataró). Aquest dispositiu comptava amb 18 autobusos.

stats