Reobert el trànsit al lateral de la Diagonal tancat fins ara per les obres del metro

L'entrada a la parada de la Zona Universitària es reobre aquest dilluns

El lateral de la Diagonal de Barcelona, tancat entre les avingudes Albert Bastardas i Doctor Marañón per les obres de la parada de metro de la Zona Universitària (L3), s'ha reobert al trànsit aquest cap de setmana. Les obres per l'accés a l'estació, tancada des del juny, s'han acabat 10 dies abans del que estava previst per facilitar l'entrada a Barcelona en l'inici del curs escolar.

Segons el departament de Territori i Sostenibilitat aquest dilluns mateix també entra en funcionament l'entrada de la parada de metro que era tancada per les obres. Durant aquest estiu els viatgers havien d'entrar al metro per un accés provisional a la cruïlla entre l'avinguda Doctor Marañón i la Diagonal. A més, les obres, com que han tallat el lateral de la Diagonal, han causat algunes retencions de trànsit.

Amb les obres s'ha fet un ascensor que comunicarà el vestíbul amb l'andana en sentit Trinitat Nova i també s'han eliminat trams d'escales per millorar la mobilitat dins el vestíbul. Ara, la resta de l'actuació fins a fer accessible totalment l'estació continuarà sense afectar els usuaris. L'estació de Zona Universitària de la línia L3 quedarà adaptada completament a persones amb mobilitat reduïda en el mes de febrer del 2016, coincidint amb l'entrada en servei del tram de la línia L9 entre aquesta estació i l'aeroport de Barcelona-El Prat.

Més continguts de