Societat 02/09/2017

Reprenen per vuitè dia la recerca de la parella desapareguda a Susqueda

Els submarinistes estan pentinant la presa i la zona del pantà on un gos va trobar un rastre

Acn
1 min

SusquedaEls equips d'emergència han reprès aquest dissabte –per vuitè dia consecutiu– la recerca de la parella del Maresme desapareguda a l'embassament de Susqueda (Selva). Els submarinistes estan pentinant sobretot la part baixa de la presa i la zona del pantà on un gos va trobar rastre dels joves, de 21 i 23 anys.

Aquest divendres un total de 120 persones van buscar intensament els desapareguts, tant a l'aigua com a través d'una batuda de 60 voluntaris que van resseguir a peu els set quilòmetres de camí abrupte que separen una pedrera de la platja des d'on el cotxe dels dos joves es va precipitar a l'aigua, encara per raons desconegudes.

A banda, els submarinistes de la Guàrdia Civil, Mossos d'Esquadra i Bombers ja van rastrejar dos punts concrets del pantà: l'àrea al voltant del cotxe i la zona, també a la vora del vehicle, on el gos de Bombers va detectar dijous un rastre.

En paral·lel a la recerca del noi i la noia que fan els equips d'emergència, la investigació dels Mossos d'Esquadra continua avançant. A més de l'anàlisi del vehicle, que el conseller d'Interior va assegurar que s'havia manipulat per fer-lo caure a l'aigua, inspeccionen el caiac de la parella. El subinspector de l'àrea de Santa Coloma de Farners, Jordi Posas, va confirmar que tot apunta que al mig del caiac s'hi havien col·locat pedres de grans dimensions, tal com va explicar un dels nois que el van trobar. A més, el caiac estava malmès. Els Mossos investiguen si va ser intencionadament.

stats