Societat 18/07/2012

El restaurant Evo tanca les portes

Estava dirigit pel desaparegut Santi Santamaria. L'Hotel Hesperia Tower diu que la falta de rendibilitat ha provocat el tancament del local

Efe
1 min

BarcelonaL'Hotel Hesperia Tower de l'Hospitalet tancarà definitivament el restaurant Evo, ubicat a la cúpula de l'edifici i que dirigia fins a la seva mort el cuiner Santi Santamaria, a causa de la falta de rendibilitat. Un portaveu de la cadena d'hotels NH, de la qual depèn l'establiment, ha explicat a Efe que el tancament és "immediat" i que es deu a la "falta de rendibilitat" dels últims anys.

L'hotel té previst "adequar la cuina de l'Evo a les necessitats actuals dels clients", per a la qual cosa personal del mateix hotel es posarà al capdavant de la cuina, però no es contractarà cap cuiner de prestigi. El tancament del restaurant, que ahir ja no va servir sopars, afecta les tretze persones que treballaven a l'Evo, a les quals, segons fonts de la direcció, s'està buscant una nova ubicació dins la mateixa empresa.

El restaurant Evo està situat a la cúpula de l'Hesperia Tower, un dels edificis més alts de l'àrea metropolitana, i durant els últims anys ha passat per altres períodes d'inactivitat. Fa tres anys va presentar un 'menú buquet', més econòmic i que tenia un cost aproximat de 30 euros més IVA i begudes, per poder ampliar la seva cartera de clients.

stats