Societat 03/01/2011

Un restaurant de Marbella es declara insubmís a la llei antitabac

L'Asador Guadalmina col·loca cartells on anuncia que no aplicarà la normativa, que qualifica de "cortina de fum creada pel govern per tapar set anys de destrucció massiva d'Espanya"

1 min
Imatge de l'Asador Guadalmina. Foto: EFE

Una rostidoria de Marbella ha col·locat cartells a la vidriera de l'establiment que dóna a l'exterior on anuncia que no aplicarà la llei antitabac, normativa que qualifica de “cortina de fum creada pel nostre govern per tapar set anys de destrucció massiva de Espanya”.

L'Asador Guadalmina, situat a la urbanització del mateix nom al nucli de població marbellina de San Pedro Alcántara, llueix dos cartells on adverteix que, "davant la imminent entrada en vigor" d'aquesta llei, com a negoci privat no l'aplicarà fent ús del que entén com els seus "drets".

Els cartells, que donen a la terrassa exterior on se situen unes taules i cadires i són visibles des de l'exterior, conclou amb una petició de "disculpes a tota aquella persona que se senti perjudicada".

Un ciutadà ha assegurat que es veuen persones fumant dins de l'establiment, situat en un centre comercial, i un empleat ha eludit fer comentaris sobre els cartells i ha dit que parlessin amb l'encarregat al final de la tarda.

stats