Societat 01/09/2011

Una dona resulta ferida amb cremades greus al 40% del cos en l'incendi d'un pis a l'Hospitalet de Llobregat

El foc, que ha obligat a desallotjar un edifici de deu plantes, també ha provocat un ferit lleu

Redacció
1 min

BarcelonaUna dona de 58 anys ha quedat ferida amb cremades de caràcter greu al 40% del cos de resultes de l'incendi que s'ha declarat aquest dijous al migdia en un pis de l'Hospitalet de Llobregat. L'afectada ha estat evacuada pel Sistema d'Emergències Mèdiques a l'hospital de la Vall d'Hebron de Barcelona. El foc també ha provocat que una altra persona, un home de 57 anys, en resultés ferit de caràcter lleu. En aquest cas, el ferit ha estat atès in situ i no ha estat necessari traslladar-lo a cap centre hospitalari.

L'incendi s'ha declarat en un edifici de deu plantes i ha obligat a desallotjar alguns veïns. A d'altres se'ls ha demanat que es confinessin a l'interior dels seus domicilis. Sis persones més s'han hagut de quedar al terrat i han pogut ser evacuats a l'exterior de l'edifici un cop s'ha controlat l'incendi. Segons han informat els Bombers de la Generalitat, el foc ha començat poc abans de les tres de la tarda al sisè pis. L'escala interior de l'edifici, situat a l'avinguda de Can Serra número 92, ha quedat afectada pel fum.

Fins al lloc del sinistre s'hi han desplaçat nou dotacions dels Bombers, que han donat per controlat el foc a les 15.23 hores. A més, també s'hi han desplaçat cinc dotacions del cos dels Mossos d'Esquadra, cinc unitats del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i efectius de la policia local.

stats