SUCCESSOS
Societat 15/02/2011

Un noi de 15 anys resulta ferit greu en caure per unes roques des d'uns 20 metres d'alçada a Tossa de Mar

Un noi de 15 anys ha resultat ferit aquest dimarts a la tarda en caure per unes roques a la part del darrere del Castell de Tossa de Mar, a la Selva, segons han informat els Bombers de la Generalitat.

Redacció
1 min

GIRONAEl jove, veí de la localitat, ha caigut a la zona de les roques, des d'una alçada d'uns 20 metres, i ha quedat atrapat en una escletxa, entre roca i roca, a prop de l'aigua a la part del darrere del Castell de Tossa de Mar, la Selva. Els bombers han accedit fins al ferit tant per terra com per mar, amb una barca, i l'han pogut estabilitzar. Finalment, el noi ha estat rescatat per un helicòpter, a causa del mal estat de la mar, i ha traslladat fins a l'estació d'autobusos de Tossa de Mar. Un cop allà, ha estat atès per efectius dels serveis sanitaris i ha estat traslladat amb ambulància, i en estat greu, a l'Hospital Trueta de Girona.

Fins al lloc de l'accident s'han desplaçat, a més de l'helicòpter, un vehicle amb efectius del Grup d'Actuacions Especials (Grae) i sis dotacions terrestres. També s'han desplaçat efectius dels Mossos d'Esquadra, de la Policia Local i dels serveis sanitaris

stats