SOCIETAT
Societat 07/03/2012

Les retallades provoquen el tancament de la Bressola de l'Alta Cerdanya

El centre escolar tancarà les portes quan acabi el curs. La tisorada en les subvencions provoca la desaparició d'una de les set Bressoles de la Catalunya Nord

Ara
1 min

BarcelonaUna de les set escoles de la Bressola, la xarxa de centres catalans de la Catalunya Nord, tancarà les portes quan acabi aquest curs escolar. El consell d'administració ha pres aquesta decisió després de comprovar les dificultats per mantenir el col·legi de Càldegues (Alta Cerdanya). En una carta dirigida a les famílies i al personal del centre, el director general, Joan Pere Le Bihan, relata que les conseqüències de la crisi i la disminució de les subvencions provinents de l'administració –des de la Generalitat fins als ajuntaments– ha complicat la situació financera de la Bressola. Per explicar l'estat dels comptes, el director general ha convocat una trobada amb pares i treballadors per al pròxim 5 d'abril a l'Escola del Soler.

La Bressola de Càldegues compta amb 25 alumnes i dues mestres. A partir del pròxim curs, aquests alumnes hauran d'escolaritzar-se en centres francesos.

stats