Societat 12/11/2011

Detenen un jove després d'atropellar dues prostitutes a Salou i fugir

Els fets van passar a primera hora de la matinada i el detingut, veí de Reus, ha estat acusat de temptativa d'homicidi

Acn
1 min

SalouEls Mossos d'Esquadra han detingut aquest dissabte al matí un jove per haver atropellat dues dones a Salou i donar-se a la fuga. Es tracta de Francisco Luís S. M., de 25 anys, nacionalitat espanyola i veí de Reus, que ha estat detingut a la capital del Baix Camp poques hores després dels fets com a presumpte autor d'un delicte d'intent d'homicidi. Les víctimes, dues joves prostitutes que exercien al carrer, han quedat ferides. Els fets han passat aquest dissabte a la matinada al voltant de les dues de la nit a la C-14 a Vila-seca de Solcina, al terme municipal de Salou. Quan els mossos han arribat al lloc dels fets han constatat que hi havia dues joves ferides al terra i que mentre estaven exercint la prostitució a la carretera havien estat atropellades per un cotxe que havia fugit a gran velocitat en direcció a Reus.

Els serveis mèdics han atès les víctimes, que presentaven diverses fractures a les cames i posteriorment han estat traslladades a l'Hospital Universitari de Sant Joan de Reus. No es tem per les seves vides, segons apunten els Mossos d'Esquadra. Els Mossos s'han fet càrrec de la investigació i poc després de l'atropellament han pogut localitzar a Reus el vehicle que havia fugit del lloc dels fets, el qual presentava danys a la dreta del para-xocs davanter i el retrovisor dret estava despenjant.

Amb aquests indicis i després de les investigacions pertinents, els mossos han pogut detenir Francisco Luis S. M. a primera hora d'aquest dissabte al matí a Reus com a presumpte autor d'un delicte de temptativa d'homicidi. El detingut, que té antecedents, passarà properament a disposició del Jutjat d'Instrucció en funcions de guàrdia de Reus.

stats