Societat 06/01/2012

La rifa de Reis repartirà 840 milions d'euros

El sorteig se celebra aquest divendres, a les 12 del migdia, a Cadis, on se celebra el bicentenari de la Constitució espanyola de 1812 i de la creació de la loteria de l'Estat a les Corts de Cadis

Acn
1 min

BarcelonaEl sorteig de Reis de la loteria espanyola repartirà aquest divendres 840 milions d'euros en premis. La rifa començarà a les dotze del migdia i se celebrarà al Teatre Falla de Cadis.

El primer premi repartirà dos milions d'euros per sèrie i el segon està dotat amb un milió d'euros per sèrie. En total, hi ha dotze premis de 14.000 euros per sèrie cadascun.

A més del primer i el segon premi, hi ha 12 premis de 14.000 euros, 14 premis de 1.000 euros per les terminacions de tres xifres, cinc premis de 400 euros per les terminacions de dues xifres i dos reintegraments especials on es torna la quantitat jugada.

L'alcaldessa de Cadis, Teófila Martínez, assistirà al sorteig, que se celebra a la seva ciutat per celebrar un doble bicentenari: el de la Constitució espanyola de 1812 –La Pepa– i l'aprovació a les Corts de Cadis de la creació de la loteria estatal espanyola per recaptar fons per a les arques públiques. També serà a l'acte Emilio Aragón, gerent del Cosncori per la Commemoració del II Centenari de la Constitució de 1812, i Juan Antonio Gallardo, director comercial de Loteries i Apostes de l'Estat.

stats