RIFA DE NADAL
Societat 22/12/2010

"Però si aquest és el meu número!"

Crits, alegria i plors al bar Maldonado de Pallejà, que avui ha repartit entre els seus clients participacions de la grossa de Nadal

Marta Català
1 min

PallejàCentenars de persones han omplert el bar Maldonado per celebrar que ha repartit participacions del número 79250, que ha estat afortunat amb la grossa de Nadal. És el cas del Joan, que s'ha assabentat aquest matí per la ràdio. "Ostres, si aquest és el número que jugo jo!", ha exclamat quan ho ha sentit. Diu que els diners els utilitzarà per ajudar el seu fill de 12 anys, que el primer que ha fet ha estat demanar-li una PlayStation.

El carrer Nostra Senyora de Loreto de Pallejà, on hi ha el bar, s'ha omplert de gom a gom i la Guàrdia Urbana ha hagut d'intervenir per regular el trànsit. Els afortunats, entre els que hi ha treballadors d'una empresa i uns nois a l'atur, expliquen que utilitzaran els diners per "pagar hipoteques, deutes o fer un viatge".

La Joana jugava un dècim a mitges amb un amic i destaca que "la grossa ha tocat on més es necessita". Mentrestant, els veïns omplen l'exterior del bar i celebren el premi brindant amb cava i cervesa.

stats