Publicitat
Publicitat

"Ens robaran 100 euros al peatge, però no la dignitat": la reacció de la xarxa a l'amenaça de multa pel #novullpagar

L'anunci de multes fa bullir les xarxes socials amb tota mena de crítiques i alguns conductors es declaren disposats a mantenir la campanya tot i exposar-se a 100 euros de sanció

L'anunci de multes ha encès encara més els ànims del moviment #novullpagar. Les xarxes socials bullen amb crítiques al Govern per l'amenaça de sancions de 100 euros per no pagar els peatges. Alguns conductors estan convençuts de mantenir la reivindicació tot i que els suposi pagar 100 euros, d'altres dissenyen noves maneres de mantenir l'oposició als peatges però esquivant les multes i alguns posen a prova l'enginy per llançar tota mena de dards a la gestió del Govern i al poder econòmic. Aquests són alguns dels tuits que han encès el debat:

-La sanció no espanta alguns conductors, com ara l' @andreu_cat. , que adverteix: "Cap a la Costa Brava! Ens robaran 100 € al peatge però no la dignitat!".

- D'altres no només no s'han fet enrere davant la possible multa, sinó que han decidit iniciar-se en el #novullpagar. És el cas de l'Aina Fernández ( @ainafer), que ha comunicat a Twitter el seu debut: "Estem fent el nostre primer #novullpagar. La treballadora del peatge es veu que hi està acostumada, un minut tot plegat".

- El  cantautor Cesk Freixas s'ha sumat a les crítiques a la decisió del Govern amb un contundent: "Per fi tot queda una mica m é s clar : La Caixa governa la Generalitat".

- També hi ha qui enfoca les crítiques directament al conseller d'Interior, Felip Puig. "Es comenta que per cada multa que posi la Generalitat , Felip Puig rebrà 100 punts estrella ! Vol la TV i un patinet", apunta Jordi Barés ( ) .

- "Quan el govern d'Espanya fa un , la Generalitat s'acolloneix i ni piula. Quan som nosaltres, ens amenaça amb 100 euros", critica @EtVullFerMal. I el Martí Farrero ( ) afegeix: "Quan la majoria és silenciosa ens n'atribuïm la representació, quan es fa sorollosa i , multem-la .

- Alguns, amb l'evidència de les sancions al davant, proposen alternatives per mantenir la campanya: " Proposo   q ue en lloc de #novullpagar, que al final ens sortirà car ( amena cen am b 100 euros), no agafem més les autopistes . El caos serà brutal . Tot anirà tard", assegura @Joannulles .

- "El meu país és tan petit que des de dalt d'un peatge veus el peatge veí #novullpagar", ironitza Emili Tàssies ( @etassies).

- "Em sembla que al #novullpagar li haurem d'afegir el grandiós !!!!", encoratja @ xavi123trejo perquè les multes no aturin la campanya .Visibilitzant l'assetjament sexual

Més continguts de