Societat 08/02/2013

Detinguts un adult i dos menors per un robatori en una casa de Vallbona d'Anoia

Els lladres haurien intentat robar en dues botigues d'Igualada anteriorment

Acn
1 min

IgualadaEls Mossos d'Esquadra han detingut tres joves, entre ells, dos menors, els dies 4 i 5 de febrer a Igualada per un robatori en un domicili de Vallbona d'Anoia. L'adult és Rachid L., de 19 anys i nacionalitat marroquina, mentre que els dos menors tenen 15 anys. Els tres detinguts són veïns d'Igualada.

Els lladres van accedir a la casa entre les 7.30 i les 21 hores del 23 de gener. Per entrar-hi van trencar un vidre d'una porta posterior i van robar diversos objectes, com mòbils, reproductors MP3, una consola de videojocs, un GPS, un rellotge, dos ordinadors portàtils i diversos accessoris informàtics. Els Mossos han recuperat alguns dels objectes sostrets de la casa i els han tornat a les víctimes.

La investigació va portar la policia a trobar indicis que relacionaven els dos menors d'edat amb dos robatoris amb força, ocorreguts la nit del 20 de gener, en dos establiments del barri de les Flors d'Igualada.

Rachid L., que tenia antecedents, va passar el 6 de febrer a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia d'Igualada, que va decretar-ne la llibertat amb mesures cautelars. Pel que fa als dos menors, el mateix dia de la detenció van ser traslladats a la Fiscalia de Menors de Barcelona. Posteriorment, un d'ells va ser ingressat en un centre de menors.

stats