Societat 22/07/2012

Detingut després d'un accident amb moto per tenir cent plantes de marihuana a casa

Els Mossos van acudir al seu domicili per comprovar la documentació i van localitzar-hi les plantes

Acn
2 min
Les plantes que cultivava el detingut

BarcelonaEls Mossos d'Esquadra van detenir diumenge passat un jove a Figueres acusat de cultivar marihuana. Es tracta de Gabriel L.L de 32 anys, nacionalitat espanyola i veí de l'Escala. Prop de les sis del matí de diumenge, es va produir un accident de trànsit a l'Escala, on es va veure implicat un ciclomotor. Com a conseqüència del xoc, el conductor va ser traslladat a l'Hospital de Figueres amb ferides de caràcter lleu. Quan els agents van fer les comprovacions de la documentació del ciclomotor van veure que constava a nom d'una persona diferent a la que el conduïa. Els policies es van adreçar al domicili que figurava a la documentació per tal d'aclarir els fets i van descobrir-hi un total de 100 plantes de marihuana. Van comprovar que la porta del domicili estava forçada i oberta, i paral·lelament van esbrinar que la víctima de l'accident també residia en aquest pis.

Els agents, davant els fets observats i amb un manament judicial, van entrar a la casa on van trobar-hi uns cent testos amb plantes de marihuana, una instal·lació elèctrica reforçada per facilitar el creixement de les plantes (làmpades halògenes), un sistema de ventilació i extracció de l'aire, sistema de reg, adobs i fertilitzants. També van comprovar que s'havia manipulat el comptador de la llum per defraudar el fluid elèctric.

Per aquest motiu, els Mossos es van adreçar a l'hospital de Figueres i van detenir Gabriel L.L com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública (tràfic de drogues) i un delicte de defraudació de fluid elèctric.

El detingut, que té antecedents, va passar el mateix diumenge a disposició del Jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, el qual en va decretar el seu ingrés a presó.

stats