Societat 07/09/2020

La Sagrada Família convoca tres dies de portes obertes durant la Mercè 2020

El temple sortejarà 12.000 entrades

Ara
1 min
La Sagrada Família sense turistes.

BarcelonaLa Sagrada Família ha convocat tres dies de portes obertes, entre el 18 i el 20 de setembre, coincidint amb les Festes de la Mercè, perquè els ciutadans puguin descobrir com es culminarà la torre de la Verge, segons un comunicat fet públic aquest dilluns. El temple ha posat a disposició 12.000 entrades, que s'obtindran, prèvia inscripció en un sorteig, a través del web de la Sagrada Família.

Tenint en compte les restriccions a causa de la pandèmia –l'aforament de la basílica és més reduït que en altres ocasions– i que habitualment les peticions superen la capacitat de l'aforament, s'ha limitat el sorteig a 12.000 entrades.

Els guanyadors podran veure, especialment, com serà l'estrella que culminarà la torre de la Mare de Déu, la segona més alta de tota la basílica, de 138 metres d'alçada.

Les inscripcions es poden fer a partir d'aquest dilluns i fins al 14 setembre, que és el mateix dia en què es farà el sorteig. Els guanyadors rebran un correu electrònic, entre el 15 i el 16 de setembre, amb les entrades.

stats