SUCCESSOS
Societat 23/02/2011

Detingut un veí de Salt acusat de matar la seva exparella a Düsseldorf

Els fets van passar el 18 de febrer a Alemanya. L'home tenia una ordre de recerca i captura per part de les autoritats alemanyes

Redacció
1 min

GironaEls Mossos d'Esquadra han detingut Hassan M., de 42 anys i amb domicili a Salt, com a presumpte autor d'un delicte d'homicidi i d'un delicte d'amenaces. L'arrestat hauria mort a la seva exparella a Düsseldorf (Alemanya) el dia 18 de febrer i també hauria amenaçat, de forma continuada, la família de la víctima. Hassan M. va ser localitzat i detingut ahir a Girona com a presumpte autor d'un delicte d'amenaces després que un familiar de la víctima formalitzés una denúncia en contra d'ell. De forma paral·lela la policia alemanya estava investigant aquesta persona perquè tenia indicis suficients que apuntaven l'ara detingut com a responsable de la mort de la seva exparella.

Un cop formalitzada la Ordre Europea de Detenció i Entrega per part de les autoritats alemanyes, a l'arrestat se li ha comunicat també que estava acusat d'un delicte d'homicidi pels fets registrats a Alemanya. Està previst que el detingut sigui extradit a Alemanya en les properes hores.



stats