SUCCESSOS
Societat 16/01/2011

Els Mossos blinden Salt per evitar disturbis mentre que l'alcaldessa fa una crida a la calma

Pineda demana als saltencs una resposta "modèlica" perquè "l'incivisme no trenqui el futur ni l'esperança al municipi". Per aquest dilluns s'ha convocat una reunió extraordinària de la Junta de Portaveus municipals

Narcís Presas
1 min
L'alcaldessa durant la lectura de la declaració institucional

SaltEls Mossos d'Esquadra han intensificat la presència policial als carrers de Salt arran dels successius actes vandàlics que viu el municipi des de divendres al vespre. Aquesta matinada, i amb només una hora i mitja de diferència, s'han cremat fins a dotze vehicles a diferents indrets de la ciutat. L'alcaldessa, Iolanda Pineda, que ha qualificat els fets de "molt greus", ha llegit aquest migdia una declaració institucional en la qual reclama contundència perquè aquestes accions no quedin "impunes", al mateix temps que també ha fet una crida a la calma per evitar que es trenqui la convivència: "Estic convençuda que tots els saltencs de bé, independentment del seu origen, donaran una resposta modèlica perquè l'incivisme no trenqui el futur ni l'esperança al municipi.

Pineda ha mantingut contactes avui amb responsables dels Mossos d'Esquadra i del Departament d'Interior per analitzar la situació que pateix el municipi. Segons l'alcaldessa, fets com els que s'han produit des de divendres generen "ràbia, indignació i frustració, que són uns sentiments lògics i legítims que comparteixo. Pineda ha convocat per aquest dilluns una reunió extraordinària de la Junta de Portaveus municipals per analitzar la situació.

stats