Successos
Societat 21/01/2011

Nit de calma a Salt després de la mort del menor que va caure d'un cinquè pis quan fugia de la policia

Detingut un jove d'extrema dreta acusat de cremar un contenidor durant les protestes de dimecres

Albert Castellví
1 min
Gran desplegament policial, aquesta nit, a Salt

BarcelonaTot i que la mort, ahir, del menor que havia caigut d'un cinquè pis quan fugia de la policia, no s'han viscut incidents destacats a Salt aquesta passada nit. Tant els Mossos d'Esquadra com la Policia Local tenien previst un desplegament especial per tal d'evitar possibles aldarulls, especialment després que es conegués la tràgica notícia, ja que havia estat precisament l'accident en què el jove va quedar greument ferit el que havia originat l'onada de violència que ha afectat el municipi durant els darrers dies.

Segons informa l'ACN, durant tota la nit, la presència policial ha estat molt forta i des de la tarda els agents han estat fent controls i identificacions. Aquest fet, unit a la tramuntana i les baixes temperatures que s'han registrat aquesta nit a la localitat del Gironès, han deixat els carrers deserts i han evitat una possible revifada dels actes vandàlics.

D'altra banda, i segons informa TV3, la policia ha detingut aquesta nit a Salt un jove de 33 anys a qui s'acusa d'haver cremat un contenidor la nit de dimecres. Es tracta d'un home de nacionalitat espanyola i resident a la mateixa localitat, amb antecedents policials i vinculat a moviments d'extrema dreta.

stats