Publicitat
Publicitat

SOCIETAT

L'Hospital Moisès Broggi de Sant Joan Despí cobra per atendre accidentats de trànsit

El centre sanitari ho atribueix a un error i admet que hi ha almenys sis pacients afectats. Els imports facturats oscil·len entre els 60 i els 239,40 euros

L'Hospital Moisès Broggi de Sant Joan Despí ha cobrat els serveis d'urgències a alguns pacients que havien ingressat al centre des del passat mes de juliol després de patir accidents de trànsit. Les factures oscil·len entre els 60 i els 239,40 euros, segons el tipus d'atenció rebuda. L'hospital ha admès aquesta pràctica, però l'atribueix a un error provocat per un "excés de zel" del seu personal. El Consorci Sanitari Integral (CSI), que és l'organisme que gestiona el centre, reconeix que hi hauria almenys sis pacients afectats i reitera que, en tots els casos, s'ha iniciat el procediment per retornar els diners als usuaris.

Tres dels accidentats atesos al Moisès Broggi relaten a l'edició de paper de l'ARA la seva sorpresa quan, en ser donats d'alta, van rebre una factura i es van veure obligats a pagar, sense que se'ls donés cap més explicació. Una de les pacients, per exemple, no portava diners en efectiu al damunt i va haver de ser el seu pare qui pagués amb targeta de crèdit. L'hospital assegura que ja s'ha disculpat.

Podeu llegir la informació completa a l'ARA PREMIUM.

Visibilitzant l'assetjament sexual

Més continguts de

Visibilitzant l'assetjament sexual
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT