SANITAT
Societat 22/06/2012

CatalunyaCaixa tornarà l'euro per recepta a clients amb la pensió domiciliada

Segons l'entitat, aquesta iniciativa es posa en marxa a causa de "diversos estudis de mercat i reunions amb clients que proposaven que se'ls oferissin solucions per a l'impacte que la mesura podria tenir en el seu estalvi"

Efe
1 min

BarcelonaL'entitat CatalunyaCaixa ha informat que tornarà la taxa d'un euro per recepta mèdica a aquells clients que domiciliïn la seva pensió i contractin una targeta de crèdit o dèbit amb l'entitat.

En un comunicat, CatalunyaCaixa ha explicat que els clients que vulguin beneficiar-se de la iniciativa hauran de dirigir-se prèviament a les oficines de l'entitat per indicar-ho, i que, una vegada aprovat, hauran de demanar un justificant de pagament de la taxa a les farmàcies.

Segons l'entitat, en el rebut de pagament haurà d'incloure's el número de targeta sanitària del CatSalut, així com l'import de la taxa corresponent, i el client haurà de conservar el comprovant per després gestionar –de forma gratuïta– el procés de devolució de l'impost.

La taxa d'euro per recepta es començarà a cobrar a partir d'aquest dissabte a les farmàcies de Catalunya per cada medicament prescrit amb recepta, i des de la seva entrada en vigor fins al juny del 2013 CatalunyaCaixa tornarà fins a 61 euros, l'import màxim anual que la llei estipula.

Segons l'entitat, aquesta iniciativa es posa en marxa a causa de "diversos estudis de mercat i reunions amb clients que proposaven que se'ls oferissin solucions per a l'impacte que la mesura podria tenir en el seu estalvi".

Actualment un 18% dels pensionistes catalans domicilien els seus ingressos a CatalunyaCaixa.

stats