SANITAT
Societat 20/03/2012

El director de l'Institut Carlos III serà el nou gerent de la Vall d'Hebron

El fins ara director general de l'Institut de Salut Carlos III, José Jerónimo Navas, serà el nou gerent de l'Hospital de la Vall d'Hebron en substitució de Jaume Raventós, que deixa el càrrec per iniciar un nou projecte professional a Telefónica

Ara
1 min

BarcelonaSegons ha informat aquest dimarts l'Institut Català de la Salut (ICS), el traspàs es farà efectiu l'1 d'abril, un cop la comissió executiva del Consell d’Administració de l’ICS n’hagi ratificat el nomenament.

Nascut el 1948 a Melilla, Jose Jerónimo Navas és doctor en medicina i cirurgia per la Universitat Complutense de Madrid i al llarg de la seva carrera ha treballat de metge i gestor dins de l'ICS. Va ser director mèdic i gerent de l'Hospital Germans Trias i Pujol de Badalona durant deu anys i posteriorment va ser director de la Divisió Hospitalària (1997-2002) i director científic (2003-2004) de l'ICS.

En l’àmbit docent, ha estat professor d’anatomia patològica a la Northwestern University de Chicago i a la Universitat Complutense de Madrid, i catedràtic de la Universitat Autònoma de Barcelona. També va ser director del Programa d'Investigació i Innovació del departament de Salut (2005-2008) i director general de l'Institut de Salut Carlos III (2008-2012), càrrec que abandonarà per agafar les regnes de la Vall d'Hebron.

stats