Societat 17/01/2014

Moren dues persones en l'incendi d'un edifici a Sant Adrià de Besòs

Una de les víctimes és una dona gran amb mobilitat reduïda. S'han evacuat 200 veïns i se n'han atès 14, dels quals 4 estan hospitalitzats. Es descarta l'explosió de gas

Acn
1 min

Sant Adrià del BesòsDues persones han mort aquesta matinada de divendres en un incendi que s'ha declarat en un edifici de set plantes, amb quatre pisos a cadascuna, situat a la carretera de Mataró, número 18, de Sant Adrià de Besòs (Barcelonès).

El foc ha començat en un tercer pis i, posteriorment, s'ha propagat cap a la planta superior. Els Bombers han localitzat els cossos sense vida d'una dona gran amb mobilitat reduïda veïna del sisè pis i un home de 73 anys, veí del setè. Tot i que, inicialment, se sospitava que es podria haver produït una explosió de gas, els operatius desplaçats fins al lloc dels fets han descartat aquesta possibilitat.

L'avís s'ha produït poc abans de les tres de la matinada. El fum causat per l'incendi, que s'ha originat a la tercera planta, s'ha estès també per l'escala de l'edifici, fet que ha dificultat l'evacuació dels veïns. En total, s'han evacuat 200 persones de l'edifici sinistrat i del costat. Els residents d'aquest darrer ja han pogut tornar a casa, mentre que la resta continuen desallotjats.

Els Bombers continuen treballant conjuntament amb l'arquitecte municipal per acabar de revisar l'edifici. Fins al lloc dels fets s'han desplaçat onze dotacions dels Bombers i set unitats del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), que han atès 14 persones 'in situ', quatre de les quals han estat hospitalitzades. Una d'elles, amb cremades i afectada per inhalació de fum, ha estat trasllada a l'hospital de la Vall d'Hebron; dues, a l'Hospital Moisès Broggi, i una, a l'Hospital del Mar per inhalació de fum.

stats