Societat 16/12/2011

Sant Cugat demana a les empreses que enviïn a entitats socials els regals de Nadal per a l'Ajuntament

L'alcaldessa envia una carta als proveïdors perquè s'estalviïn el gest i, si insisteixen a fer-lo, avisa que l'Ajuntament derivarà els regals a Càritas o altres entitats. "No ens cal res més per part vostra", ha apuntat.

Ara
1 min

Sant Cugat del VallèsSant Cugat del Vallès ha obert un nou front de debat entorn dels obsequis que les empreses i les entitats fan arribar aquests dies de Nadal a tota mena d'institucions, des d'ajuntaments fins a mitjans de comunicació. L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha renunciat a aquests regals explícitament en una carta adreçada a tots els proveïdors de l'Ajuntament per advertir-los que "el millor obsequi és la bona feina i servei que presteu a la ciutat". "No ens cal res més per part vostra”, ha afegeix.

Davant l’actual crisi econòmica, l’alcaldessa ha insistit que entén que les empreses proveïdores “des de la llibertat, vulguin igualment obsequiar-nos amb algun present". "En aquests casos, la vostra voluntat serà ben rebuda i no caurà en sac foradat, ja que els regals i presents que ens arribin els lliurarem a Càritas o altres entitats socials per tal que se’n puguin beneficiar els que més ho necessiten”, ha conclòs.

stats