Publicitat
Publicitat

SOCIETAT

Mor un jove a la Corunya després de caure a una foguera de tres metres

Segons alguns testimonis, va ensopegar amb un sofà que sobresortia entre les flames. Els assistents no el van poder rescatar

Un jove ha mort aquesta matinada a la Corunya, a Galícia, després de caure a una foguera que havia encès al costat d'uns amics al barri de Labañou amb motiu de la nit de Sant Joan.

Protecció Civil ha precisat que el jove saltava fogueres "de petites dimensions" quan de sobte va caure sobre una de més gran, de més de tres metres d'alçada, i "no hi va haver manera de treure'l".

Segons alguns testimonis, el noi va ensopegar amb una mena de sofà o butaca que s'estava cremant i que sobresortia , de manera que va acabar enmig de les flames .

Alguns assistents van intentar salvar-lo , però la foguera tenia força alçada i irradiava molta calor , de manera que les tasques es van fer impossibles . Entre les persones que van intentar ajudar la víctima mortal , algun jove presenta ferides , però d'escassa consideració .

Veïns de la víctima han declarat que el mort tenia 22 anys i era d'origen brasiler, encara que residia a la Corunya des de feia temps.

Protecció Civil, que va rebre l'avís de l'accident cap a les 00:20 hores, va enviar fins al lloc del sinistre agents de la policia nacional i local, i diverses dotacions de bombers van procedir a sufocar les fogueres de la zona.

La nit de Sant Joan és una de les festes més tradicionals i multitudinàries de la Corunya i congrega cada any desenes de milers de persones, principalment a les platges de Riazor i Orzán, on es concentren el major nombre de fogueres.

Més continguts de