És sexi dir que 18.000 nens moren cada dia al món?

L'ONG Save the Children sorprèn la xarxa amb un vídeo em què models de Nova York han de posar de forma sexi mentre llegeixen textos sobre la situació dels nens al món

Diversos models, homes i dones, en un plató de Nova York. Han estat contractats per tal de filmar un vídeo en el qual s'han de mostrar sexis. Seuen en una cadira i van llegint els textos escrits en uns cartells ubicats al costat de la càmera. "Què és el que t'excita?", diu un dels textos. Els models, atractius, somriuen, es toquen els cabells, mentre el director els demana que adoptin una actitud més insinuant. Tot funciona bé fins que a algú li toca llegir un cartells on diu: "Gairebé 800 mares i 18.000 nens moren cada dia, la majoria per morts evitables". Què passa?

El que passa és que qui filma el vídeo no és cap companyia de moda sinó l'ONG Save the Children, que vol conscienciar la població sobre les condicions en què milions de nens viuen arreu del món. Els models i les models no entenen res, posen cara de sorpresa, no saben com mantenir una actitud sexi mentre llegeixen coses com "L'any 2012 van morir 6,6 milions de nens de menys de 5 anys".

Finalment, els resulta impossible mantenir el to atractiu: la realitat és massa dura. Amb aquest anunci, Save the Children vol cridar l'atenció sobre el nombre de nens malvivint i morint arreu del món. "No podem fer que això soni sexi, però el tema es mereix la teva atenció", diuen els models quan acaba el vídeo, que ha aconseguit l'objectiu de convertir-se en un èxit viral.