Societat 26/09/2019

Segona jornada de recerca infructuosa del nadó que el seu pare hauria llançat al riu Besòs

El progenitor, de 16 anys, ha ingressat preventivament en un centre de justícia juvenil

Acn
1 min
Segona jornada de recerca frustrada del nadó que el seu pare hauria llençat al riu Besòs

BarcelonaSegona jornada de recerca al Besòs del nadó que el seu pare va confessar haver llançat al riu dimarts. Centenars d'efectius han tornat a pentinar un trajecte de 800 metres entre el punt on el jove hauria afirmat haver-se desfet de la criatura, de poques hores de vida, i la desembocadura del riu. Mossos d'Esquadra, Bombers, efectius de Salvament Marítim i altres unitats han tornat a buscar el petit tant a la zona d'aigua com entre la vegetació espesa de la llera del riu.

Ahir a la nit el jutge de guàrdia de menors va ordenar l'internament preventiu del pare de la criatura, de 16 anys, en un centre de justícia juvenil. La mesura cautelar té una vigència de mig any, prorrogable a tres mesos més en funció de les decisions judicials i que la defensa del noi pot recórrer.

La Fiscalia de Menors, que es qui es fa càrrec de la investigació dels casos on hi ha un menor d'edat implicat, considera provisionalment que els fets poden constituir un assassinat, en base a la confessió del jove i dels indicis recollits fins ara, tot i que es continua a l'espera de trobar el nadó i de l'evolució de la investigació.

stats