Segresta l'exparella, la lliga, la porta a un descampat, la ruixa amb un líquid irritant i la fereix amb un objecte punxant

Els fets han passat al massís de les Gavarres, a l'Empordà, i els Mossos encara busquen l'agressor

Els Mossos d'Esquadra busquen un home per haver segrestat la seva exparella i haver-la agredit en un descampat del massís de les Gavarres, a Girona. L'agressor se la va endur allà lligada, li va ruixar la cara amb un líquid irritant i la va agredir amb un objecte punxant. La víctima va poder escapar-se'n i va aconseguir arribar caminant fins a Quart, on va demanar ajuda a uns veïns. Arran de les ferides que presentava, la van haver de traslladar a l'Hospital Josep Trueta de Girona. Els Mossos han obert una investigació i treballen per localitzar l'agressor, que ha fugit.

Segons el relat de la víctima, diumenge al vespre la seva exparella la va retenir i se la va endur fins a un mas situat a les Gavarres. Allà, la va tenir tancada durant hores. En plena matinada, cap als voltants de les tres, l'home la va lligar i se la va endur amb el cotxe fins a un descampat situat entremig de la zona boscosa.

Allà l'agressor la va fer baixar del vehicle i la va agredir. Primer li va llançar un líquid irritant a la cara i després la va ferir amb un objecte punxant. La víctima va poder escapar-se del seu captor i va fugir a través del bosc. Després de caminar durant força estona, la dona va arribar fins a Quart, on va demanar ajuda a uns veïns, que al seu torn van alertar els Mossos d'Esquadra.

Arran de l'agressió, a la dona la van haver d'atendre a l'Hospital Josep Trueta de Girona. Tot i que no presentava ferides de gravetat, la seva exparella sí que la va punxar a la zona del pit, li va fer talls a les mans i també li va donar algun cop al cap.

Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació i treballen per localitzar l'agressor, que ha fugit. Tant ell com la víctima són sud-americans.

Més continguts de