Societat 05/11/2013

Set nous circuits d'exercici per a la gent gran a Barcelona

Augmenten fins a quinze les instal·lacions d'aquest tipus a la ciutat pensades per mobilitzar extremitats, guanyar equilibri i treballar l'elasticitat muscular

Ara
1 min

BarcelonaBarcelona estrena set nous circuits gimnàstics i lúdics per a la gent gran. Es tracta d'instal·lacions adequades per a aquest tipus de població que permeten mobilitzar extremitats, guanyar equilibri i treballar l'elasticitat muscular.

Aquests nous circuïts, que augmentaran fins a quinze els ja existents a Barcelona, quedaran ubicats als Jardins de Flora Tristán (Eixample), els Jardins de casl Sebio (Sants-Montjuïc), els Jardins del Passatge Maluquer (Sarrià-Sant Gervasi), el carrer Vallcivera (Nou Barris), els Jardins de Via Barcino (Sant Andreu), els Jardins Príncep de Girona (Horta-Guinardó) i els Jardins de Teresa de Calcuta (Sant Martí).

Cada instal·lació comptarà amb un dinamitzador prèviament format, vinculat als equipaments de gent gran dels districtes, que ensenyarà als usuaris el funcionament de la instal·lació i en recomanarà l'ús assidu.

Balanç positiu d'activitats per a la gent gran

L'any passat, 24.000 persones de totes les edats van participar en diverses caminades per la ciutat. El programa 'Activa't als parcs' va tenir 1.200 participants i 23.000 persones més grans de 65 anys es van apuntar a les diverses activitats impulsades des dels clubs esportius municipals o des dels 53 casals de gent gran.

stats