SUCCESSOS
Societat 22/12/2010

El sindicat de Mossos SME-CCOO recolza els policies imputats en la trama de traficants

En una carta enviada als mitjans de comunicació, el sindicat SME-CCOO critica el tractament que s'ha fet als mitjans sobre els mossos imputats i demana que es tingui en compte la presumpció d'innocència dels policies

Marta Català
1 min

BARCELONANova reacció de suport d'un sindicat de Mossos. L'SME-CCOO vol que es garanteixi la presumpció d'innocència dels tres mossos imputats en la trama de corrupció policial en què hi ha implicats també guàrdies civils i traficants. El sindicat també critica el tractament dels mitjans en aquest cas i ho explica en una carta enviada a la premsa.

El jutge, Joaquim Aguirre, va aixecar el secret de sumari fa uns dies i del contingut es desprèn que els Mossos mantenien contacte amb alguns dels suposats traficants.

Només un dels mossos va ingressar a la presó, el subinspector de la comissaria de Vilanova i la Geltrú. El jutge va creure oportú decretar presó per al subinspector per acceptar una PlayStation de regal a canvi d'informacions policials, tot i que ell va manifestar que no era un regal sinó que pensava pagar-la "a poc a poc".

stats