Societat 13/01/2012

Els sindicats dels Mossos continuaran les mobilitzacions però ja negocien amb Interior

Tot i que consideren que les "posicions estan molt allunyades", celebren que s'hagi fet una primera reunió i que ja n'hi hagi una altra de prevista

Efe
1 min

BarcelonaEls quatre sindicats dels Mossos d'Esquadra han anunciat aquest divendres al vespre que els tancaments en diverses comissaries catalanes es prolongaran fins demà a les 11.00 hores. Després continuaran amb noves mobilitzacions. Paral·lelament, però, diuen que han obert una via de negociació amb el departament d'Interior. Divendres que ve està prevista una altra reunió amb el departament.

Ho han comunicat després de la reunió dels portaveus dels sindicats policials, a la sortida de la reunió amb Interior. La reunió ha durat unes dues hores i mitja i hi han assistit representants dels quatre sindicats de Mossos d'Esquadra, a més del director general dels Mossos, Manel Prat, i del secretari general del departament d'Interior, Xavier Gisbert.

Valentín Anadón, portaveu sindical de SAP-UGT, ha declarat a la sortida de la reunió que "l'única diferència és que fins ara ens negaven qualsevol possibilitat de diàleg. Les postures estan molt allunyades, però de moment estem parlant".

stats