Publicitat
Publicitat

Un sospitós de violència masclista intenta llançar un mosso pel balcó

La intervenció d'altres agents va impedir que el policia caigués des d'un segon pis

Un sospitós d'un cas de violència masclista ha intentat llançar un agent dels Mossos d'Esquadra pel balcó d'un segon pis, encara que no ha aconseguit el seu objectiu gràcies a la intervenció d'altres agents, segons que ha denunciat avui el sindicat CCOO.

Els fets van ocórrer dilluns passat 14 de maig a Igualada (Anoia), quan una patrulla de Mossos d'Esquadra es va dirigir a un habitatge, en ser requerits per un cas de violència masclista. En arribar al pis, els agents van comprovar que el sospitós, un home molt corpulent, estava alterat i mantenia una actitud molt agressiva i amenaçadora, pel que van demanar reforços.

Malgrat els reforços dels set agents que van participar al'acció, l'acusat va poder agafar un sergent i va intentar tirar-lo pel balcó. El policia va quedar mig penjat de la barana. Els altres companys van acudir en la seva ajuda i van evitar que es precipités al carrer, encara que va patir diversos cops i es troba encara de baixa.

L'agressor va poder ser finalment reduït i detingut i ja ha ingressat a la presó, després de passar a disposició judicial. El sindicat CCOO ha denunciat en un comunicat que aquest incident demostra que la seguretat ciutadana a Catalunya no pot estar sotmesa a debats pressupostaris ni a retallades, ja que estan convençuts que, si disposessin de més mitjans, episodis com aquests difícilment es produirien.

Visibilitzant l'assetjament sexual

Més continguts de