Societat 17/05/2012

Un sospitós de violència masclista intenta llançar un mosso pel balcó

La intervenció d'altres agents va impedir que el policia caigués des d'un segon pis

Efe
1 min

BarcelonaUn sospitós d'un cas de violència masclista ha intentat llançar un agent dels Mossos d'Esquadra pel balcó d'un segon pis, encara que no ha aconseguit el seu objectiu gràcies a la intervenció d'altres agents, segons que ha denunciat avui el sindicat CCOO.

Els fets van ocórrer dilluns passat 14 de maig a Igualada (Anoia), quan una patrulla de Mossos d'Esquadra es va dirigir a un habitatge, en ser requerits per un cas de violència masclista. En arribar al pis, els agents van comprovar que el sospitós, un home molt corpulent, estava alterat i mantenia una actitud molt agressiva i amenaçadora, pel que van demanar reforços.

Malgrat els reforços dels set agents que van participar al'acció, l'acusat va poder agafar un sergent i va intentar tirar-lo pel balcó. El policia va quedar mig penjat de la barana. Els altres companys van acudir en la seva ajuda i van evitar que es precipités al carrer, encara que va patir diversos cops i es troba encara de baixa.

L'agressor va poder ser finalment reduït i detingut i ja ha ingressat a la presó, després de passar a disposició judicial. El sindicat CCOO ha denunciat en un comunicat que aquest incident demostra que la seguretat ciutadana a Catalunya no pot estar sotmesa a debats pressupostaris ni a retallades, ja que estan convençuts que, si disposessin de més mitjans, episodis com aquests difícilment es produirien.

stats