Societat 26/01/2012

Un club de 'striptease' de Sud-àfrica llança els perfums 'Coartada' per amagar les olors

'El meu cotxe s'ha espatllat', amb olor de gasolina i greix, és una de les colònies que ja es venen arreu del món

Ara
1 min
A Barcelona hi ha pocs clubs i locals, ja que és difícil que l'Ajuntament doni una nova llicència. Amb la crisi han augmentat els pisos autogestionats per les noies, sense intermediaris.

BarcelonaUn club de striptease de Sud-àfrica ha llançat al mercat la gamma de fragàncies Alibi (coartada, en anglès) per donar una excusa als clients que vulguin evitar una discussió amb les seves parelles.

La particularitat de les colònies és que no només amaguen l'olor amb una fragància, com podria fer qualsevol loció per a l'afaitat, sinó que ofereixen una coartada concreta, segons publica el diari anglès MetroMetro. Així, per exemple, la fragància My Car Broke Down (El meu cotxe s'ha espatllat) fa olor de gasolina, goma cremada, greix i acer, mentre que I Was Working Late (He estat treballant fins tard) té essència de cafè, llana, cigarretes i tinta.

Les fragàncies, que costen 24 lliures l'ampolla i que en principi pretenien ser només per als clients del club sud-africà Mavericks, han tingut una gran acollida i, segons Metro, s'han rebut comandes de països de l'Extrem Orient i d'Europa.

stats