GASTRONOMIA
Societat 22/07/2012

Per sucar-hi pans

El pa ha fet una travessia pel desert. Ara els forners demanen als cuiners que el dignifiquin perquè són els únics que el poden realçar. Carles Gaig i Pere Roche s'han aliat i han sumat creativitats: els resultats són autèntiques meravelles

Trinitat Gilbert
1 min

Barcelona"Com a cuiner tradicional, m’agrada el pa per sucar", diu Carles Gaig. I l’única manera de fer-ho bé és amb un pa gran, omplert amb una molla flonja. “Estic cansat dels pans petits, que no tenen gust de llevat i que només tenen crosta”.

"He conegut el forner Pere Roche, un boig de la seva professió, i m’adono de les meravelles que es poden fer amb el pa", explica el cuiner. I entre els consells de l’un i l’ofici de l’altre, el forn barceloní L’Obrador ha creat pans per sucar, que Gaig té previst de servir també als seus quatre restaurants.

Ho podeu llegir a l'Ara Premium.

stats