SUCCESSOS
Societat 25/09/2011

L'apunyalament d'Hostafrancs l'hauria produït un home desconegut que va irrompre en una celebració gitana

La víctima va sortir al carrer per defensar el seu fill del presumpte agressor i va ser apunyalada. L'atacant volia entrar a la festa perquè creia que era un acte popular i es va indignar quan li van barrar el pas

Acn
1 min

BarcelonaDues famílies d'ètnia gitana del barri d'Hostafrancs de Barcelona estaven celebrant aquest dissabte a la nit una petició de mà quan van rebre la visita inesperada d'un grup de desconeguts. El jove que demanava la mà s'hi va acabar enfrontant perquè aquests intrusos no entenien que es tractava d'un acte privat. El seu pare va sortir del local per apartar-lo de la baralla i llavors va rebre diverses ganivetades. Testimonis presencials, que no han volgut revelar el seu nom, han assegurat que l'agressor no era gitano, no coneixia ningú dels assistents i han descartat que es tracti de cap problema entre famílies de la seva ètnia. Aquest diumenge, les famílies han rebut nombroses mostres de condol al barri.

L'homicidi s'ha produït al voltant de dos quarts de dues de la matinada a la cruïlla entre els carrers de l'Àliga i Leiva, a prop del mercat d'Hostafrancs. La víctima, un home de 44 anys, ha mort mentre el traslladaven amb una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) a l'Hospital Clínic. Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per tal d'esbrinar l'autoria de l'homicidi i els motius de la baralla.

stats