Un treballador d'una càrnia de Riudellots mata un company en una baralla

L'agressor ha clavat una ganivetada al pit de la víctima. Els fets han passat dins la fàbrica de matinada

Un treballador de l'empresa càrnia Frigorífics Costa Brava de Riudellots de la Selva ha mort aquesta nit a causa de les ferides que li ha fet un company de feina després d'una baralla. L'agressor li ha clavat una ganivetada al pit. Ja ha estat detingut. L'homicidi s'ha produït cap a les 2.45 h.

El treballador, un xinès de 38 anys, feia escassament cinc mesos que havia entrat a la càrnia. Aquesta matinada, ell i la víctima un africà de 30 anys es trobaven de costat a la mateixa cadena de producció, tallant cansalada de porc. De sobte, l'agressor s'ha girat i ha enfonsat el ganivet a l'estèrnum de la víctima, que s'ha desplomat amb la fulla clavada al pit. Poc després, els Mossos han detingut el xinès a l'exterior, on s'intentava amagar. L'empresa atribueix el detonant a una "discussió puntual", perquè no té constància que els dos treballadors estiguessin enemistats.

És el segon homicidi que es produeix a les comarques gironines en els últims quatre dies, després que divendres passat un home de 57 anys morís al seu domicili d'Olot en circumstàncies similars.