Publicitat
Publicitat

CAMPANYA DE L'ARA

Una bona feina, un altre fill, un projecte artístic, el llançament d'un negoci... Prop de 500 lectors comparteixen el seu somni

On t'agradaria ser d'aquí un any?

Som el diari de la gent que vol anar més enllà, de la gent que sap que cal sortir a buscar el món que ve. Diumenge passat vam posar en marxa la campanya On t'agradaria ser d'aquí un any , que pretén reflectir que som molts els que ens atrevim a mirar el futur amb optimisme, amb ganes de progressar. Des d'aleshores hem rebut prop de 500 missatges explicant-nos quina fita us encantaria haver assolit, on i amb qui, el maig de l'any que ve. I la campanya, en què podeu participar a través del web www.arames.ara.cat, de facebook i de twitter, continua. Només volem conèixer i mostrar una foto col·lectiva de les aspiracions de la nostra comunitat de lectors.

Les respostes rebudes fins ara reflecteixen en bona mesura els moments d'incertesa, de crisi i de canvi que marquen aquests temps, però sovint aporten també algunes idees per ajudar a superar-los. Molts dels missatges fan referència a les ganes de tenir una feina no precària amb què guanyar-se la vida; si és possible, que sigui escollida. Un altre objectiu freqüent és poder accedir a un pis propi. El tarannà emprenedor, valent i optimista de la major part de la gent de l'ARA circula en els plans d'engegar o fer créixer petits i grans negocis que heu volgut compartir amb nosaltres. La vena solidària la trobem en nombroses aportacions referides a un entorn marcat per injustícies i desigualtats. La Catalunya sense límits, el país que ve, és una altra de les constants en la nostra comunitat de lectors, molts dels quals desitgen a més culminar projectes artístics personals. O tenir un fill.

Per ser de l'ARA, gent que parla de felicitat i que no s'instal·la en la queixa victimista, només cal tenir una il·lusió i gosar lluitar perquè un dia es converteixi en realitat. Ens agrada la gent que encara els problemes, que mira de fer-ho amb optimisme i valentia malgrat les dificultats, i que s'atreveix a dibuixar el seu futur. Si participes en la campanya pots guanyar un iPad 2 o dues subscripcions anuals gratuïtes al diari ARA. Pensa-hi: on voldries ser d'aquí un any?

Visibilitzant l'assetjament sexual

Més continguts de