SOCIETAT
Societat 16/03/2011

"Jo també aniré a la festa de la Jess Cooper”

Una jove australiana anul·la la festa d'aniversari després que s'hi apuntin 200.000 persones al Facebook. Una empresa ja ha fabricat roba i articles per recordar el fet

Redacció
1 min
Ja circula roba i altres articles en record del fet / T2U DESIGN

SidneyUna jove australiana, Jess Cooper, volia celebrar els seus 16 anys amb una “petita festa d'aniversari” i com que no tenia temps per convidar personalment tots els seus amics, va publicar al mur del Facebook una invitació i va demanar als amics que fessin córrer la veu. “És una festa oberta, amb la condició que no se'ns escapi de les mans”, deia la invitació de la noia. L'endemà d'haver publicat l'anunci, 20.000 persones ja havien confirmat l'assistència i, tot i que la invitació ha quedat anul·lada, a dia d'avui ja són més de 200.000 els apuntats.

Finalment, la noia, que viu i estudia al barri de Chatswood, a Sydney, va haver de celebrar la festa a casa i de manera privada, amb el suport d'agents de la policia que vigilaven des de l'exterior per tal d'evitar qualsevol problema. Segons informa el Daily Telegraph australià, la invitació de la noia la va “segrestar” un grup de 'hackers' que la va estendre per tot el món com si fos un virus. De fet, una empresa del país ja ha començat a fabricar roba, tasses, calendaris i altres articles on es fa broma sobre el succés.

stats