METEOROLOGIA
Societat 06/04/2012

Activada la prealerta del pla Inuncat després de les incidències per la pluja i la calamarsa

La direcció general de Protecció Civil de la Generalitat ha activat aquest divendres la prealerta del pla especial d'emergències per inundacions a Catalunya (Inuncat), per la intensa pluja i la calamarsa, que han afectat especialment la comarca de la Conca de Barberà, on s'han produït dos accidents greus

Efe
1 min

BarcelonaLa pluja i la calamarsa han provocat talls en el subministrament elèctric a diversos municipis de la Conca de Barberà, com Pira, Blancafort, Serral, Solivella o Barberà de la Conca, que han afectat 1.035 abonats, segons ha informat el departament d'Interior en un comunicat.

El perillós estat de les carreteres ha provocat dos accidents a l'autopista AP-2, a l'altura precisament de Montblanc i Barberà de la Conca, que han causat diversos ferits.

A Montblanc, al punt quilomètric 193 de l'AP-2, dos vehicles amb quatre ocupants a cadascun han topat i, com a conseqüència de l'accident, hi ha hagut cinc ferits, que han sigut traslladats a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona, quatre d'ells en estat lleu i el cinquè, una nena, està greu però estable.

A Barberà de la Conca, al quilòmetre 198 de l'AP-2, s'han vist implicats en l'accident tres vehicles, en els quals han quedat atrapats tres ocupants.

Els Bombers de la Generalitat han rebut vuit avisos entre les 9.30 i les 13.00 hores a l'Ametlla de Mar per inundacions i hi ha hagut sis avisos més en altres punts del litoral.

stats