Societat 24/06/2011

Sant Joan variable: sol i calor a molts punts i alguns núvols baixos a la costa i Girona

Serà un dia sense precipitacions, amb alguns núvols a les comarques de Girona i nord de Barcelona, i més sol i calor a la resta

Laura Ventolà
1 min

BarcelonaAvui, dia de Sant Joan, serà un dia mig variable. A primeres hores del matí hi haurà alguns núvols baixos que taparan el cel en molts punts de la costa i de les comarques de Girona, mentre que a la resta del territori començarà el dia amb força sol.

Tot i així, el matí el notarem bastant fresc i en alguns punts encara ens farà falta un jersei fins al migdia. A la tarda, aquells amants de la platja podreu gaudir-ne, ja que els núvols de la costa i comarques de Girona s'aniran trencant i ja no faran la guitza als banyistes. Tot i així a l'Empordà el vent de Tramuntana encara bufarà amb ganes. En canvi el sol lluirà tot el dia a les terres de Ponent i del sud, i arribarà en aquests punts a superar els 30ºC. Serà un dia sense precipitacions i només creixerien alguns núvols d'evolució al Pirineu.

De cara al cap de setmana i els dies següents, el sol serà present a tot el territori i les temperatures pujaran de forma considerable. Sobretot es notaria diumenge, quan podríem arribar a valors de 35ºC en alguns punts de l'interior. Per tant serà un cap de setmana sense pluges i amb calor de ple estiu, que també es notarà al País Valencià i a les Illes Balears.

Trobareu la previsió per al vostre municipi actualitzada amb els mapes d'avui a www.ara.cat/meteo.

stats