El terapeuta ja condemnat per abusos nega haver agredit sexualment quatre pacients més

La fiscalia li demana 39 anys de presó

El terapeuta de Sabadell acusat d'haver abusat sexualment de quatre pacients ha negat aquest dijous en el judici a l'Audiència de Barcelona haver tingut comportaments sexuals cap a ells i ha descrit la seva relació com a terapèutica. A l'home ja el van condemnar el 2016 a 6 anys de presó per haver abusat de dos pacients, un d'ells menor d'edat.

El judici s'està celebrant a porta tancada. Segons ha explicat el seu advocat, Juan Franco Rodríguez, a la sortida de la vista, l'home només ha admès d'haver-los passat als pacients el test cinesiològic, en el qual es toca la planta del peu.

Durant la segona sessió del judici també s'han exposat els informes pericials dels psicòlegs, i el psicòleg forense de la defensa, Bernat Tiffon, ha defensat que Francisco F.C. no pateix cap trastorn. Fonts judicials han explicat que l'informe forense de les quatre víctimes conclou que no tenen cap trastorn psicopatològic posterior, si bé un informe aportat per l'acusació particular afirma que la seva conducta pot ser compatible amb abusos en un context de deriva sectària.

Durant el primer dia del judici, les víctimes van ratificar les seves denúncies per abusos realitzades davant la policia el juny del 2016, just després que l'Audiència de Barcelona condemnés el terapeuta a 6 anys de presó per haver abusat d'un menor i una jove a la seva consulta. La fiscalia demana 39 anys i tres mesos de presó per a l'home, que ja és a la presó complint la condemna que l'Audiència de Barcelona li va imposar el 2016.

Més continguts de