SOCIETAT
Societat 25/05/2012

Els terrenys d'Alcorcón que Madrid oferia a Eurovegas perillen

El Tribunal Superior de Justícia de Madrid ha anul·lat els acords adoptats l'any 2008 pel consell de govern de la Comunitat de Madrid que convertien en terreny urbanitzable més de 1.000 hectàrees del nord de la ciutat

Ara
1 min

BarcelonaL'estira-i-arronsa entre Madrid i Barcelona per acollir el macrocomplex d'oci Eurovegas viu un nou episodi. Tal com ha avançat 'El País', el Tribunal Superior de Justícia de Madrid ha anul·lat per un defecte de forma els acords adoptats l'any 2008 pel consell de govern de la Comunitat de Madrid que convertien en terreny urbanitzable més de 1.000 hectàrees del nord de la ciutat. La sentència estima el recurs interposat per Ecologistes en Acció i declara l'acord "nul de ple dret", cosa que significa que els terrenys que fins ara eren urbanitzables deixen de ser-ho.

A banda de representar un contratemps per a les aspiracions madrilenyes d'acollir Eurovegas, la resolució també afecta la construcció de la Ciutat Esportiva de l'Atlètic de Madrid, que s'havia d'edificar en els mateixos terrenys. La Comunitat de Madrid, però, ja ha anunciat que recorrerà davant del Tribunal Suprem la sentència per impedir que els dos projectes perillin, tot i que també ha ofert a Sheldon Adelson els terrenys de Valdecarros (districte de Vallecas).

stats