Societat 06/07/2012

Recoder deplora la proposta d'amnistia urbanística i apunta que el Govern farà l'impossible per vetar-la

El conseller insinua "pressions" de poders fàctics i vincula la nova modificació a les polítiques liberalitzadores de "males conseqüències" de l'època de José María Aznar

Albert Balanzà
1 min
Lluís Recoder

BarcelonaEl conseller de Territori, Lluís Recoder, ha assegurat que la Generalitat farà "l'impossible" perquè la reforma de la llei del sòl que prepara l'Estat i que preveu regularitzar habitatges il·legals encara que hi hagi una sentència d'enderroc "no arribi a bon port" perquè això significaria "un retrocés inadmissible" en les polítiques que s'han aplicat des de Catalunya. Recoder, que ha fet aquestes declaracions en un acte a la conselleria, ha recordat les "males conseqüències" que ja van tenir les polítiques liberalitzadores del Partit Popular en l'època del govern de José María Aznar i ha apuntat que aquesta nova reforma "no té ni cap ni peus".

El conseller encara ha anat més enllà alhora de vincular aquesta proposta de modificació, que l'Estat ha comunicat a les comunitats autònomes i que ha estat resposta des de Catalunya amb una carta de protesta enviada dilluns, tal com avança l'ARA aquest divendres, i ha insinuat que aquests canvis poden obeir a "pressions". "Què vol dir això? Que si fas una cosa mal feta algun dia et perdonaran?", s'ha preguntat.

stats