Societat 29/09/2011

Un home entra en una església de Madrid, mata la seva exparella, embarassada, i després se suïcida

Els fets s'han produït al barri de Ciudad Lineal, a l'església de Santa María del Pinar, i han produït una forta commoció social al barri

Ara
1 min

MadridUn home de 34 anys ha entrat en una església de Madrid a les vuit del vespre d'aquest dijous i ha mort a trets la seva exparella, de 36 anys, que estava embarassada i sortia de comptes en pocs dies, i ha ferit una altra dona, de 52 anys, que anava amb ella, malgrat que una tercera persona ho intentava impedir. Posteriorment, se n'ha anat cap a l'altar de l'església i, de genolls, s'ha etzibat un tret al cap i s'ha suïcidat. La dona ferida ha estat traslladada a l'Hospital de la Paz, on ha ingressat a la Unitat de Vigilància Intensiva.

La policia i els serveis d'emergència de la comunitat han confirmat els fets. Els serveis d'emergència han salvat el nen de la dona embarassada practicant una cesàrea en el mateix lloc dels fets. El jutge forense i equips de psicòlegs s'han desplaçat a l'església, mentre la policia acordonava la zona, molt a prop de la parada de metro de Pinar de Chamartín, i han atès la resta de gent, unes 40 persones, que hi havia al temple.

stats