Dos ferits en un tiroteig en un hotel de la Rambla de Barcelona

Els Mossos busquen una persona que ha disparat contra dos homes que eren a l'exterior l'Hotel Silken, a l'altura del carrer Pintor Fortuny

Un tiroteig a la Rambla de Barcelona, a l'altura del carrer Pintor Fortuny, ha deixat dos ferits, segons han confirmat els Mossos d'Esquadra a l'ARA. El fets han passat a primera hora d'aquest dimarts a la tarda. Una persona ha disparat un tret contra dos homes que eren a l'exterior de l' hotel Silken. L'autor ha fugit i els Mossos l'estan buscant. La principal hipòtesi és que es tracta d' una revenja, segons fonts del departament d'Interior.

Tot i que inicialment Interior assegurava que els dos ferits eren clients de l'hotel, fonts del departament han matisat després que es tractava de dos vianants que estaven recolzats a unes pilones que hi ha a l'exterior de l'establiment. En aquell moment un home, que segons els testimonis anava encaputxat, s'ha dirigit directament cap a ells i ha disparat un tret que ha impactat en una de les víctimes. Els dos homes han intentat refugiar-se dins de l'hotel i un d'ells, el que no havia rebut l'impacte de bala, ha trencat un vidre de l'establiment mentre fugia. La Guàrdia Urbana els ha interceptat a la part de darrere de l'hotel, segons han explicat fonts d'Interior de l'ARA. Els Mossos d'Esquadra han portat els dos ferits a un hospital i ara busquen l'autor dels trets.

"Era al pis de dalt del meu negoci i he sentit el soroll dels trets. He baixat i he vist un grup de gent estirada a terra", ha explicat a l'ARA Ángeles, mestressa de la botiga del davant del lloc on han passat els fets.

En sentir el tret, la gent que hi havia en aquell moment a la Rambla s'ha tirat al terra.

El ferit de bala s'ha refugiat en una botiga de roba al costat de l'hotel i ha demanat al propietari que truqués a la policia. Posteriorment, se l'ha endut una ambulància. Un altre testimoni, Alfons Camós, ha explicat que s'ha precintat la botiga, on hi havia la roba de la víctima tacada de sang.

El Gabin, un turista nord-americà, ha presenciat els fets: "He sentit algun tret i ens hem espantat una mica. Però bé, a Califòrnia això passa cada dia", ha bromejat.

Camós ha vist almenys un impacte de bala a la porta de l'hotel Silken i vidres trencats pel terra. Un turista que venia d'un bar proper ha detallat que havia sentit algun tret. "Era un so estrany, com un 'bing-bing'. He tingut por i no he volgut mirar", ha explicat. L'hotel ha estat acordonat pels Mossos d'Esquadra. S'ha tallat la circulació en un dels laterals de la Rambla, que ja ha estat obert al trànsit.