Societat 04/10/2019

Una llanxa de traficants rescata tres guàrdies civils que havien caigut al mar després que xoquessin les embarcacions

L'operatiu ha acabat amb la detenció dels quatre narcotraficants

Efe
1 min

MálagaLa Guàrdia Civil ha ordenat a una llanxa de narcotraficants que rescatés tres agents del cos armat que havien caigut a l'aigua mentre els perseguien a la localitat de Mijas (Màlaga). Les dues embarcacions han topat durant la persecució marítima i els agents han caigut. L'operatiu s'ha tancat amb la detenció dels quatre narcotraficants, a qui s'ha intervingut una vuitantena de paquets d'haixix (amb un pes de 3.000 quilos), que havien anat a parar a l'aigua. Els tres agents del cos armat han sortit il·lesos.

L'embarcació de la Guàrdia Civil que ha naufragat pertanyia al Servei Marítim de la Guàrdia Civil de Ceuta. Els agents han començat a perseguir una llanxa sospitosa de transportar droga, conduïda per quatre persones. Durant la persecució les dues embarcacions han acabat xocant. Amb l'impacte, els tres agents han caigut al mar i l'embarcació policial s'ha quedat girant sense control, cosa que implicava un risc per als guàrdies civils.

La tripulació de l'helicòpter policial que seguia l'operatiu ha ordenat per megafonia als traficants que ajudessin els agents, i finalment han acabat rescatant-los de l'aigua. Els guàrdies civils han sortit il·lesos de l'incident, que ha acabat amb la detenció dels quatre ocupants de la llanxa per un delicte de tràfic de drogues.

stats