TRÀNSIT
Societat 29/01/2011

Quatre morts en dos xocs frontals aquesta matinada

Les víctimes són quatre joves d'entre 18 i 28 anys que han mort en dos accidents de trànsit a Sils i Cabrera de Mar

Redació
1 min

BarcelonaAquesta matinada a la Nacional-II a l'altura de Sils, un camió i un cotxe han xocat frontalment i els ocupants del turisme, dos nois de 22 i 28 anys veïns de Vidreres, han mort. L'altre accident ha estat a la C-32 a l'altura de Cabrera de Mar, quan una furgoneta i un cotxe també han xocat frontalment. Els dos ocupants del turisme, una noia de 18 anys, filla dels actors Toni Cantó i Eva Cobo, i un noi de 20, nebot del Xavier Trias, han mort. Els dos eren veïns de Barcelona.

El conductor de la furgoneta, de 41 anys, ha resultat ferit greu i ha estat traslladat a l'hospital de Can Ruti, a Badalona, on ha quedat detingut per un delicte contra la seguretat en el trànsit.

A aquests accidents, cal sumar-hi dos atropellaments més que van tenir lloc divendres en poca estona de diferència i en dues poblacions de la plana de Lleida i en els que van morir dues dones de 70 i 89 anys. El primer accident va tenir lloc a les 18.30h a Tàrrega, quan una retroexcavadora va envestir la dona que travessava el carrer Sant Pelegrí pel pas de vianants situat a l'altura del número 40. La víctima mortal era veïna de Vilagrassa (Urgell) i va perdre la vida al lloc dels fets. A les 7 de la tarda va tenir lloc el segon accident a Almenar (Segrià) quan una veïna de la població va ser envestida per un cotxe quan aquesta creuava el pas de vianants situat a l'altura de la benzinera del poble.

stats