Un treballador mort i un altre ferit molt greu en un accident en una factoria navarresa de Viscofan

Haurien caigut dins unes cubetes que havien contingut àcid sulfhídric

Un treballador ha mort i un altre es troba en estat molt greu a causa d'un accident laboral a la factoria que l'empresa Viscofan té a la localitat navarresa de Cáseda.

La sala de gestió d'emergències de SOS Navarra ha sigut informada del succés a les 0.46 hores, segons el govern foral, que indica que els treballadors sembla que han caigut en unes cubetes que havien contingut àcid sulfhídric (H2S) i han resultat intoxicats per la inhalació del gas, que és més pesant que l'aire, incolor i verinós en altes concentracions.

Han sigut rescatats pels seus companys, que han iniciat les maniobres de reanimació fins a l'arribada dels equips mèdics i de dotacions del parc de bombers de Sangüesa.

L'operari F.U., de 45 anys, ha mort, mentre que W.P.R, de 54 anys, ha pogut ser estabilitzat i l'han traslladat amb una ambulància medicalitzada al Complex Hospitalari de Navarra en estat molt greu.

La Policia Foral investiga les causes de l'accident i el cos del treballador mort ha sigut traslladat a l'Institut Navarrès de Medicina Legal, on se li practicarà l'autòpsia.